درباره ماژول هدایت شغلی و كاریابی تخصصی دانشگاه حکیم سبزواری

در این ماژول کارجویان و فارغ التحصیلان این امکان را دارند فرصت های شغلی را مشاهد نمایند و خود شخصا اقدام به انتخاب فرصت شغلی نمایند همچنین این امکان وجود دارد تا از مشاورین دانشگاهی و متخصصین صنعتی و اجتماعی در خصوص کسب و کار و هدایت شغلی مشاوره گرفته و با شرکت در آزمون‌های خودشناسی اقدام به تهیه رزومه نموده و از میان فرصت های شغلی که توسط کارفرمایان، دانشگاه‌ها و مراکز کاریابی ارائه می‌شود، شغل متناسب با رشته تحصیلی و علاقه‌مندی خود را انتخاب نموده و رزومه خود را ارسال کنند.

مراحل شروع کارآموزی

فرصت‌های شغلی

شرکت‌های همکار

مشاوره انجام شده

فرصت‌های شغلی

نمایش فرصت‌های شغلی صنایع و شرکت امکان ارسال رزومه برای کارفرمایان.

ثبت فرصت شغلی

صاحبان مشاغل می توانند با ثبت نام و ثبت آگهی های شغلی از فرصت استخدام دانش آموختگان دانشگاه های کشور بهره مند شوند.

مشاوره شغلی

امکان ارتباط با مشاورین حوزه اشتغال و کسب و کار شناخت بهتر علایق خود جهت ورود به بازار کار.

آزمون‌های خودشناسی

شرکت در انواع آزمون‌‌های خودشناسی جهت شناخت بهتر علایق و امکان ارسال نتایج آزمون برای کارفرمایان.

مركز هدایت شغلی و كاریابی تخصصی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، به عنوان اولین مركز هدایت شغلی و كاریابی تخصصی دانشگاهی استان آذربایجان شرقی با شراکت بخش خصوصی بنام شرکت راهبرد فرآیند بنیان پیشه آذربایجان راه اندازی و فعالیت خود را با تمرکز بر ارائه خدمات به دانشجویان و فارغ التحصیلان در راستای بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه و آماده سازی افراد برای ورود به بازار کار از نیمه دوم سال 1399 آغاز نموده است. یکی از راهبردهای اصلی این مرکز طرح تحول ارتقا مهارت افزایی و توانمندی دانشجویان و دانش آموختگان متناسب با نیازهای صنعت و جامعه و توسعه اشتغال پذیری دانش آموختگان است.

مشاوره شغلی

اطلاعات فردی
علایق و سوابق شغلی

فرصت های شغلی

سامانه ارتباط جامعه و دانشگاه

سامانه ساجد با هدف الکترونیکی سازی ،تجمیع،یکپارچه سازی و ساماندهی امورات دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ها،پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی راه اندازی گردیده است.درحال حاضر این سامانه دارای ماژول ها پایش قراردادها,مهارت آموزی,رصد اشتغال دانش آموختگان,کارآموزی و هدایت شغلی می باشد.

راه های ارتباطی

شماره تماس :05144012959